На Голяма Богородица фолкаджийката Мария отпразнува именния си ден. Заралийката най-после

...
На Голяма Богородица фолкаджийката Мария отпразнува именния си ден. Заралийката най-после
Коментари Харесай

Дзвера на Мария се появи на именния й ден с цървули, ама от скъпите

На Голяма Богородица фолкаджийката Мария отпразнува именния си ден. Заралийката най-сетне се появи с благоверния си брачен партньор №3, с който постоянно се събират и разделят. Дълго време певицата не бе показвала общо фото с Миро Дзвера, само че на именния ден на певицата двамата се снимаха и демонстрираха по какъв начин са отбелязали огромния християнски празник. " Уикенд " видя, че семейство Соколови са вечеряли в прочут гръцки ресторант в столичния квартал " Драгалевци ". 

Впечатление прави облеклото на Миро, което е покъртително. Лихварят е нахлузил маркови чепици " Баленсиага " за 1190 лв., които наподобяват на цървули. Премяната му се добавя от тениска и 7/8 къси панталони, с навити крачоли, на същата марка. Широките гащи на Мирослав костват 1200 лв. и наподобяват на пижама. Тениската на Дзвера е със стотачка по-скъпа и само тя е подобаваща за вечерно облекло в ресторант.

" Когато имаш пари и нито капка класа! Не бих употребила и думата селяндур за " господина ", тъй като, в случай че беше, цървулите щяха да са му по размер най-малко " – написа в обществената мрежа фенка на Мара, която е забелязала чепиците на едрия предприемач, които са му няколко номера по-малки и петите му очевидно стърчат.

Изборът на облекла и обувки на Соколов в действителност е поразителен. Покрай него и Мария залитна към грозните, безвкусни и необятни облекла, които изобщо не й отиват. За празника си миньончето на фолка се барна в дълга пола, пай потник, като сутиен, състезателен суичър и скъпа чанта - всичко на стилната марка " Баленсиага ". Проверка на " Уикенд " сподели, че парчето плат, което скрива гърдите на Мария, коства 990 лв., полата й - 2200 лв., суичъра - 3800, а дребната чантичка е тъкмо 5 бона. Облеклото й е платено с дебитната карта на Миро и коства общо 12 000 лв., като в тези пари не се включват обувките, които не се виждат, часовникът й и скъпите златни гривни, с които сумата вероятно ще набъбне до 100 бона. Въпреки колосалните хвърлени средства, облеклата й въобще не се харесваха на феновете.

" Колко стилно се обличаше преди, в този момент е смут, цялостна безсъдържателност. Жълти нокти, спортно боди, алена коса "  – хокат я почитатели, а други допълват: " Днес - усмивка, но на следващия ден отново ще я ступа ", визирайки багра, който Дзвера хвърли на Мария напролет. Тя обаче великодушно му елементарни в името на финансовия стабилитет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР